6/20/2009 08:24:00 em Posted In Edit This 1 Comment »
Hej
Hoppas er midsommar var bra och mysig. Vi hade det jättebra, mina två kusiner var här med sina pojkvänner. Det enda som var tråkigt var vädret för här regnade det med jämna mellanrum.



Jag kom att tänka på att jag inte visar hur det blivit här hemma sedan jag bytade färg i mitt vardagsrum. Jag har ändrat till ljusgrönt och nu känns det riktigt sommrigt och fräscht här. Jag har även fastnat för att ha tunna gardiner i "panelgardinsvagnar" blir mycket luftigare så än med panelgardiner. Nu har jag panelgardinerna till dukar på mitt köksbord istället....*ler*


Som ni sett i några inlägg så har jag börjat göra lite tavlor med text. Här är den senaste som jag hängt över tvn, tanken är att jag ska ha tre lika stora sidan om varandra på den väggen för väggen är väldigt stor och jag vill ha ngt där som är enhetligt. Det som är roligt också är att både min kusin och lillasyster har beställt varsin tavla och ska bara hitta en text som passar dem.

På min tygtavla har jag bytat tyg och nu har jag ett tyg med lite grönt i från IKEA. Min change-ljusstake har fått flytta till soffbordet och färgerna är bytade till grönt och gult för den somriga känslan.

Ha det gott

kram




1 Hälsningar:

Iris // Alla dagars kaos sa...

Det ser jättefint ut! Gillar tavlorna, du får visa upp hur det ser ut när du gjort de andra två tavlorna också!

kram /iris