4/05/2009 03:29:00 em Posted In , , Edit This 2 Comments »
Hejsan hoppsan!!!
Nu ska vi se om det funkar att skriva ett inlägg, är andra gången jag skriver detta för första gången så försvan inlägget när jag skulle publicera det.
För ett tag sedan anmälde jag mig tille n utmaning hos Jenny med bloggen "Det lilla huset på prärien". Det hela är baserat på filmen som heter just "Pay it forward" . Det handlar om att ge utan att förvänta sig något tillbaka. Att bara skicka vidare sina gärningar och bara hoppas att det ger ringar på vattnet. (text lånad av Jenny). Jag fick denna vackra tavla...tack så JÄTTE mycket Jenny den är helt underbar. Jag kommer nu skicka en gåva till de tre första som kommenterar detta inlägg för att för denna glädjande gärning vidare. Om ni inte har blogg så kan ni självklart vara med, men då ska ni kommentera plus att ni skickar ett mail till mig.


Jag blev imponerad och inspirerad av Jennys tavla så jag testa att göra två tavlor själv.
På den översta står det HOPE, LOVE och på den nedersta FAITH & HOPE.

Tykte det var superkul att göra tavlor så nu har jag bestämt mig för att göra tre 30*90 cm tavlor att ha ovanför min tv i väntan på fototavlan med mig och min mamma. Men jag vet inte om jag ska ha tre på längden eller tre på bredden....så snälla hjälp mig och ge mig lite tips

Tavlan har jag köpt på ÖB för en billig peng.

Hoppas ni också haft en bra helg
Kram Jenny

2 Hälsningar:

Lilla huset på prärien sa...

Hej Jenny!!

Vad roligt att du gillade tavlan. Det är inte helt lätt att göra tavlor till någon annan men den var så enkel så jag tänkte att den nog skulle finna sin plats någonstans :)

Du har också gjort jättefina tavlor juh!! Hoppas att du får många som anmäler sig. Ha en skön dag i solen idag!

Kram Jenny

Mikaela sa...

Hej!
Var har du tagit vägen?! Så länge sen du skrev... Hoppas allt är bra med dig!
Kram